5 نکته ایمنی در حین کار با دریل
نکات ایمنی کار با دریل را در حین کار با دریل رعایت نمایید. کار با دریل ها فرآیندی پیچیده ای به حساب نمی آید. شما با دریل هیلتی می توانید این وسیله را به انواع پیچ گوشتی، سنباده، فرز و مینی فرز، اره، دستگاه پولیش، پمپ آب و حتی پمپ گریس تبدیل نمایید.
- کنترل مته با سرعت کم
- کم کردن سرعت در صورت افزایش عمق
- فشار ندادن دریل در حین کار
- خنک کردن مته
- نگهداشتن دریل بر روی شیارهای تعبیه شده
توضیحات:
برای شروع سرعت کم دریل را انتخاب کنید و هنگامی که به عمق مورد نظر خود نزدیک شدید، سرعت مته را کاهش دهید تا مته بیشتر فرو نرود. فشار بر روی دریل ها سبب کندی در عملکرد مته یا شکستن آن می شود. برای جلوگیری از آسیب های احتمالی از گرم شدن آن جلوگیری نمایید. استفاده از روغن را فراموش نکنید.
چرا برای خنک کردن مته از آب نمی توان استفاده کرد؟
زیرا آب موجب اکسیده شدن مته شده و عمر آن را کاهش می دهد.
3 نکته ایمنی شروع دریل کاری:
- از متصل نبودن دریل به برق اطمینان حاصل فرمایید
- بررسی محل ایجاد سوراخ
- استفاده از پوشش ایمنی
توضیحات:
پیش از آنکه مته را نصب نمایید حتما چک نمایید که سیم دریل از پریز برق جدا باشد. نکته دوم محل ایجاد سوراخ ها می باشد که نباید بر روی لوله ها یا کابل برق قرار بگیرند. اگر نیاز به سوراخکاری در نزدیکی سیم های برق دارید، حتماً برق را از فیوز قطع کنید تا احتمال هرگونه خطری از بین برود. این امر سبب کاهش خطرات برق گر فتگی می شود. برای نصب اشیا سنگین از ستون ها برای سوراخکاری استفاده نمایید. در آخر لباس و عینک ایمنی را جدی بگیرید. (به خصوص برای ایجاد سوراخ در سرامیک و بتن)
خرید دریل هیلتی از گروه رضو
همانطور که میدانید دریل های چکشی نیز یکی دیگر از ابزارهایی است که در خانه و صنایع مختلف قابل استفاده است. برای مشاوره خرید انواع دریل های هیلتی می توانید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.
مقالات مرتبط رو حتما ببینید
نظر شما برای ما با ارزشه
0 دیدگاه